Хумор – Истинският български патриот и демокрацията

Както всеки изключително начетен и природно интелигентен човек, истинският български патриот има слабост към диктатурата. Ето защо той питае изключителна любов към Русия. Според него е напълно в реда на нещата опозиционни лидери да бъдат убивани на улицата. Защото “каква е тази опузиция да живее Путин, гусподара на светъ, айде наздраве за него!!!”. Тая демокрация хич да не му я хвалят. Това са някакви евро гейове за истинския български патриот. Според него “тая демукрация ни ибава вече 25 г., замислете се!!!”.

Интелектуалният идеал за диктатура винаги обединява великите умове. Ето защо, за  да изразяват съвместната си любов по диктатурата, истинският български патриот и няколко други истински български патриоти са се събрали в собствена група във Фейсбук. В нея те пишат, когато не са пияни на куче, тоест обикновено сутринта. Там интелектуалният елит на нацията бълва постове от сорта на: “да живее бългъро-савецката дружба”, “саботете са братя бългъри” и “Балгария на 3 мурета!!!”.

Патриот

В тези групи патриотите изразяват и своето критично отношение към демокрацията и като цяло към зачитане на каквито и да е права на хората. “Каква е таз демукрация, какви са тей евро геиове, да живее Путин!!!”.  Истинският български патриот мрази САЩ, защото “през неква си там година ни бяха направили нещо, ако не знам какво точно беше, айде наздраве!!!”. Според него САЩ и ЕС са посланици на злото, защото зачитат човешките права и поради тази причина са “пред фалид” и “ше исчезнат от картата на сфета”, докато “Русия процафтиава, наздраве за нея!!!”.

Наред с Русия истинският български патриот обожава и други от най-развитите и напредничави държави в света като Северна Корея. Ето защо последният бълва проучвания за това как членове на мъжете там били по-дълги от тези на мъжете в Южна Корея. Това се съпътства от думите “виждате ли докаде ги доведе южна кореа таз демукция!!!”. Все пак истинският български патриот не може да отговори ясно какво го е спряло да лиши родината си от святото си присъствие и да отпраши за напредничавите държави.

*Това излеяние e написано изцяло с хумористична цел и не цели да обиди никого, особено истинските български патриоти! Наздраве!

Ако тази статия ти е харесала, моля сподели я с приятели! 🙂 

Онлайн Предприемач, Блогър, Инвеститор
Автор – #1 книга за ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИ в България

Site Footer