Най-ценният ми урок за УСПЕХА (лична история)

Преди време един член на курса ни Първи 1000 лв. Онлайн публикува това в скритата ни Facebook група:

лична история

На първо място бях поласкан, че този член на курса оценява нашето малко общество толкова високо и е успял да промени живота си по този начин благодарение на него.

Ние наистина се стараем да дадем максимума на членовете на курса, като ги насърчаваме и отговаряме на въпросите им и до днес (въпреки че някои от тях са си закупили курса преди повече от година).

Но неговият пост ме накара и да се замисля за силата на обществото и как последното може да те издигне.

И, разбира се, грабнах лист хартия и започнах да разсъждавам и да се връщам в минали моменти от живота си, за да разбера как това е повлияло на мен.

Само след около 40 минути вече знаех, че голяма част от успехите в живота ми са станали след запознанство с определен човек или група от хора.
Ето няколко примера:
  • В бизнесите си започнах сам
Сега има 4 бизнеса и във всеки имам парньор (в някои повече от един). Дори в първия си бизнес, който сам вдигнах от нулата, си имам парньор. В момента не започвам нищо, без да имам съдружник в него, просто защото разбрах, че да имаш правилния човек до себе си е едно от най-силните неща в бизнеса. И, между другото, докато бях в Сан Франциско и учех в Бабсън Колидж, там ни извадиха статистика, че 50% от startup-ите се провалят заради екипа. Има значение дали започваш нещо сам и с кого започваш.
  • Във фитнеса започнах сам
Сега си плащам за треньор, който е с мен на всяка тренировка. Прогресът ми за няколко месеца е несъизмерим с този, който съм имал, преди да започна да тренирам с него, просто защото в момента не само че правя упражненията с перфектна техника, но и почти не мога да изпусна тренировка, защото знам, че имам уговорка с него.
  • В духовното развитие започнах сам
И, да, стигнах до духовно и емоционално дъно. Тогава в живота ми се появи един човек, който ми помогна да осъзная силата на медитацията. И се успокоих, като започнах с по-голяма лекота да постигам целите си. Когато сам се опитвах да медитирам или да успокоя мозъка си, не ми се получаваше изобщо толкова добре, колкото се получи, когато друг ми го показа.
лична история
Всеки голям прогрес в живота ми е дошъл от определен човек или от група от хора. Когато исках да се откажа, именно хората около мен са ме спирали да го направя. Когато започвах и създавах първия си бизнес, това беше 9 Academy – бизнес академия в 9 модула, в която се запознах с някои от най-добрите си и до днес приятели и парньори.Ако не беше това общество, вероятно щях да си намеря работа и щях да се откажа.

Когато напреднах в бизнеса, това което ми помогна да отида на следващото ниво, беше един бизнес мастърмайнд, който посещавах.Отново група от хора.Да, силата на това да си обграден от хора, които знаят през какво минаваш и те подкрепят, е една от най-големите сили на успеха, които аз знам. И всеки трябва да осигури такава във всяка сфера на живота си, която иска дълготрайно да подобри.Не знам дали в момента си част от такава, но нека ти предложа един вариант, в случай че имаш нужда от група за успех.

Един вариант за такова общество ще бъде Online Business Conference 2019.

На конференцията ще можеш да направиш и двете неща, за които споменах по-горе:

  • Ще можеш да се учиш от конкретни практици в своята сфера 
  • Ще можеш да се срещнеш с други онлайн предприемачи

Както вече знаеш, ще можеш да почерпиш опит от 8 лектори-практици, всеки от които е жертвал години от живота си, за да придобие знанието, което ще предаде на конференцията.

Kак знам, че им е отнело години на научат това? Аз знам за какво точно ще говори всеки от лекторите и по какви точки ще се движи презентацията му.

Така че мога да го кажа с чисто сърце. Но има и нещо повече – на конференцията ще можеш да усетиш силата на обществото, за която вече ти говорих и която човекът от курса ни написа цял пост.

Защо?

Защото на конференцията ще има над 1000 души, всеки от които има интереси в сферата на онлайн бизнеса и може да бъде твой потенциален партньор, клиент или просто да си обмените опит.

 >>> Запиши се тук <<< (използвай промокод velizar15 за 15% off)

Ако искаш да промениш средата си, трябва да дойдеш на това събитие. Имай предвид, че билетите свърват бързо и вече остават под 200 места.

Знам, че сега си мислиш – “то събитието ще се състои чак на 14 април, има време”.

Да, така е. Има време.

Но когато решиш да купиш билет, такива вече може да няма и аз ти обещавам, че билети няма да се продават в деня на събитието и няма да допуснем нито един човек, който е без билет.

Нито един.

Вече сме го правили с курса ни и, между другото, това че отказваме на хора, които искат да си поръчат курса след като последният вече не е наличен, ни “губи” поне 3000-4000 лева на всяко отваряне.

Но ние седим зад думата си. Така че не отлагай. Отлагането е убило толкова много мечти. Ако решиш да не идваш, това е ок. Ще се радвам да продължавам да ти давам полезна и практична информация, защото знаеш, че нещата, които ти пращам, не са просто прочетени в някоя книга, а са изстрадани от мен.

Ако обаче решиш да дойдеш, то си поръчай билет СЕГА, защото има шанс да съжаляваш. Дори не е нужно да го плащаш веднага – поръчай го с наложен платеж и ще ти го пратим физически (излеждат много яко).

 >>> Запиши се тук <<< (използвай промокод velizar15 за 15% off)

Надявам се да се видим на конференцията и да се запознаем на живо!

Пожелавам ти успех!

Velizar V

Онлайн Предприемач, Блогър, Инвеститор, Автор - #1 книга за ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИ в България

Site Footer